CASA BARO DE QUADRES






Seguint per la diagonal quan van arribar al carrer Pau Claris vam trobar la casa baró de quadres Aquesta casa actualment es una representació de Àsia en Barcelona. Actualment es coneix amb el nom casa Àsia.











LA PEDRERA

Sortint de la casa de baró de quadres per la porta que dona al carrer Rosello tornem al Passeig de Gracia vam baixar una mica i ens vam trobar amb l'edifici conegut popularment com la Pedrera, que es el nom que la gent de la ciutat li va posar per que no els i agradava el edifici , deien semblava un conjunt de pedres era massa modern per l'època, el nom real d'aquesta casa es Casa Milà, abans d'entrar a la casa vam mirar les rajoles modernistes del terre, i els i vam fer un dibuix.






















El arquitecte que va dissenyar aquesta casa va ser Antoni Plàcid Guillem Gaudí Cornet que va néixer el dimecres 25 de Juny de 1852, a les nou i mitja tenia una infermetat que no el permetia jugar amb els altres nens, i l' obligava a permaneixer en casa, també li va fer faltar
a l'escola , i tenia molt de temps lliure i el passava observant els animals, les plantes i les pedres.
Aquesta infermetat la a arrossegat tota la vida i el metges li van recomanar una dieta vegetariana i que surtis de passeig , i per aixo segurament cada tarda sortia de passeig fins a la església de Sant Felip Neri.


Aquest arquitecte es el disenyador de molts edificis de Barcelona com per exemple :
LA PEDRERA (1906- 1910)
LA SAGRADA FAMILIA (1882)
LA CASA BATLLÓ (1906- 1908)
TOTS ELS EDIFICIS GÜELL
I molts més …

La Pedrera consta de formàs relacionades amb la natura, totes corbes. Te molts colors I esta feta de quatre materials: pedra, fusta, vidre y ferro. Per dins te pintures a les parets i son colors alegres.
En aquest edifici actualment es pot visitar el terrat, les golfes, i un pis que esta exposat, i una exposició de moda. La diferencia entre les façanes de la pedrera i las de el seu voltant es que aquestes estan guarnides i son corbes i son mes antigues, que les del voltant.






No Response to "CASA BARO DE QUADRES"

Publica un comentari a l'entrada